Mileștii Mici

Vinuri din Cramele Milești...

Alb


Alb de Milestii Mici  2012 – vin de calitate matur sec alb (produs din strugurii de soiul  Sauvignon,Aligote,Risling de Rihn), cu o culoare galben-pai si nuante verzui.

27,00 Lei


 

 

Codru


CODRU 1987– vin de calitate superioara sec rosu, produs prin cupajarea vinurilor Cabernet-Sauvignon – 75% si Merlot – 25%. Vinul poseda o culoare rubinie, cu nuante caramizii.

38,00 Lei


 

 

Mărgăritar


MARGARITAR– vin de desert demidulce alb (produs din cupajarea  vinurilor din grupa  Muscat  si Aligote  sau alte soiuri ), cu o culoare  aurie  cu aroma lejera  de muscat, gustul  este plin, proaspat si dulciu placut. Datorita faptului ca este un vin tanar, poseda un gust foarte proaspat si intens.

38,00 Lei


 

 

Negru


Negru de Milestii Mici 1987 – vin de calitate matur sec roşu (produs din struguri de soiurile Cabernet-Sauvignon, Saperavi şi Rară Neagră), cu o culoare rubiniu-închis.

38,00 Lei


 

 

Rose

ROSÉ– vin de masa  roz sec. Fiind obtinut prin vinificarea strugurilor rosii, de regula Merlot  si Cabernet Sauvignon,  prin fermentare fara macerare separat sau in diferite cupaje vinul poseda o culoare roza. Se caracterizeaza printr-o aroma de fructe de padure  si un gust catifelat.

23,00 Lei


 

 

 

Notă: Răspundem la solicitările dumneavoastră, în limita stocului disponibil.

 

Telefon: 0724 175 172
E-mail: contact@dulciuribucuria.ro

 

Site administrat de

UNIVERSUL BOMBOANELOR BP S.R.L. 

 

Vă așteptăm în magazinele noastre