Ceai

Ceai premium Basilur

Cream Fantasy


O experienta deosebita, un ceai verde special, un amestec cu aroma dulce si discreta de capsuni, frisca si petale de flori. Compozitie: ceai verde, papaya, petale de trandafir, ananas, capsuni si aroma de frisca.

35,00 Lei


 

 

Exotic Fruits

Ingrediente: 100% Ceai negru pur de Ceylon cu fructe naturale de papaya, ananas si arome de fructe exotice.

35,00 Lei


 

 

Four Seasons Assorted

(10 x 1,5 gr; 10 x 2 gr) - winter tea; spring tea; summer tea; autumn tea.

12,00 Lei


 

 

Garden of stones - Chinese Sencha

Principiile de baza ale acesteia sunt echilibrul armonios, originalitatea si asimetria. Ceai verde Sencha chinezesc oferit in cutie metalica in forma de piatra.

30,00 Lei


 

 

Garden of stones - Japanese Sencha

Gradina japoneza cu pietre este unul dintre cele mai inexplicabile fenomene pentru europeni. Ceai verde Sencha japonez oferit in cutie metalica in forma de piatra.

30,00 Lei


 

 

Ginger


Ingrediente: 100% Ceai negru pur de Ceylon cu ghimbir.

12,00 Lei


 

 

Green Freshness


Acest ceai este deliciul cunoscatorilor. Un amestec de ceai verde cu lamaita si o aroma fina de menta, pentru un gust bogat si in acelasi timp senzual.

35,00 Lei


 

 

Jasmine Tea / Green Tea


Cutia de sus - Cu ceai verde pur de Ceylon ca baza, aceasta este o combinatie uimitoare de arome si petale de flori de iasomie. Aroma ceaiului preparat este dulceaga, de flori proaspete de iasomie. Cutia de jos - Ceai verde, sanatos si revigorant. Fin si usor, acest ceai poate fi consumat intreaga zi. 100% ceai verde pur de Ceylon

39,00 Lei


 

 

Legends Celestial Empire

China, tara in care bautul licorii preparate din aceasta planta a devenit un adevarat ceremonial inca din vremurile Imperiului Celest. Basilur va aduce acum un ceai chinezesc incarcat de istorie si traditii. Ingrediente: ceai verde (frunze) cu petale de iasomie.

45,00 Lei


 

 

Museum Teapot


Basilur Museum Teapot este dedicat celui mai utilizat accesoriu din istoria consumului de ceai: ceainicul. Ingrediente: ceai negru (frunze) 100% pur de Ceylon fara aditivi.

48,00 Lei


 

 

Music Concert


Music Concert - cutie muzicala cu ceai negru frunze. Un ceai pur de Ceylon intr-un ambalaj... (in)cantator! Compozitie: 100% ceai negru din frunze de Ceylon cu albastrea, ananas, nalba albastra, ghimbir si arome  naturale de mar, scortisoara, vanilie si lamaie.

52,00 Lei


 

 

Music Concert London

Ciocolata neagra cu un strop de Earl Grey. Aceasta cutie-cadou defineste Londra. Caruselul canta " London bridge is falling down" cand este invartit. Ingrediente: ceai negru 100% pur de Ceylon cu albastrea, amaranth si arome de ciocolata si bergamota.

52,00 Lei


 

 

Music Concert Romantic

Cutie muzicala pentru cei romantici! Un cadou deosebit intr-un ambalaj (in)cantator. Ingrediente: 100% ceai verde pur de Ceylon, bucati de ananas, petale de trandafir, galbenele si albastrele.

52,00 Lei


 

 

Present Green


Ceai verde pur de Ceylon intr-un amestec pentru cunoscatori, cu parfum dulci si discret de capsuni, afine si petale de trandafir. Compozitie: 100% ceai verde din frunze de Ceylon cu capsuni, petale de trandafir rosu si arome naturale de afine si capsuni.

40,00 Lei


 

 

Raspberry & Rosehip


Ingrediente: 100% Ceai negru pur de Ceylon cu fructe naturale de fragi, macese.

35,00 Lei


 

 

Strawberry & Kiwi


Ingrediente: 100% Ceai negru pur de Ceylon cu fructe naturale de capsuni si kiwi si arome de capsuni si kiwi.

12,00 Lei


 

 

Tea Book vol. I

In serile de iarna friguroase, savureaza o ceasca de ceai cald si relaxeaza-te. Aceasta bautura inmanuncheaza aromele sezonului intr-un amestec ispititor de ceai negru pur de Ceylon. De savurat langa semineu intreaga zi. Ingrediente: ceai negru 100% pur de Ceylon cu frunza lunga, albastrele, muguri de iasomie, nalba albastra si aroma de migdale prajite.

45,00 Lei


 

 

 

Tea Book vol. II


In serile de iarna friguroase, savureaza o ceasca de ceai cald si relaxeaza-te. Aceasta bautura inmanuncheaza aromele sezonului intr-un amestec ispititor de ceai negru pur de Ceylon. De savurat langa semineu intreaga zi. Ingrediente: ceai negru 100% pur de Ceylon cu frunza lunga, fructe naturale de papaya, galbenele, floarea soarelui, sofran si aroma Craciun (portocale, scortisoara, cuisoare, vanilie)

52,00 Lei


 

 

Tea Book vol. IV

Volumul IV al faimoasei colectii de "carti" de la BASILUR. Un cadou special pentru barbati. Ingrediente: ceai negru FBOP 100% pur de Ceylon fara adaosuri.

45,00 Lei


 

 

 

 

White Magic


Un amestec exotic de ceai verde Milk Oolong. Preparat dupa o metoda traditionala cu aburi de lapte. Milk Oolong este un ceai verde oprit din fermentatie cu aburi de lapte. Se recomanda infuzarea in apa la 80-90 grade timp de 2-3 minute.

35,00 Lei


 

 

Winter Tea


Ingrediente: 100% Ceai negru pur de Ceylon cu merisoare si aroma de merisoare.

35,00 Lei


 

 

 

Notă: Răspundem la solicitările dumneavoastră, în limita stocului disponibil.

 

Telefon: 0724 175 172
E-mail: contact@dulciuribucuria.ro

 

Site administrat de

UNIVERSUL BOMBOANELOR BP S.R.L. 

 

Vă așteptăm în magazinele noastre