Cafea

Filter:

BianCaffe

18,00 Lei/buc.


 

 

BianCaffe Classica

22,00 Lei/buc.


 

 

Kaffa Classico


Rezulta dintr-o alegere atenta a cafelelor Arabica si Robusta, o cafea pentru cei carora le plac un gust puternic si o crema inchisa la culoare. Produsul nostru este prajit in cantitati mici, deci este intotdeauna proaspat.

24,00 Lei/buc.


 

 

Kaffa Costa Rica


Costa Rica SHB Dota Tarrazu, cafea 100% Arabica. Produsul nostru este mediu prajit si in cantitati mici, deci este intotdeauna proaspat.

37,00 Lei/buc.


 

 

Kaffa Decofeinizata


Cafea decafeinizata prin utilizarea tehnologiilor de ultima generatie. Ideala pentru cei care doresc sa renunte la cofeina fara sa se lipseasca de placerea si gustul unei cafele bune. Produsul nostru este mediu prajit si in cantitati mici, deci este intotdeauna proaspat.

35,00 Lei/buc.


 

 

Kaffa Maestrale


O combinatie interesanta de patru sortimente de Arabica, cu un parfum de citrice, mandarine si miere, cu un corp placut si o aciditate medie, retrogust persistent de ciocolata si migdale prajite. Produsul nostru este prajit in cantitati mici, deci este intotdeauna proaspat.

35,00 Lei/buc.


 

 

Kaffa Oro


Un amestec perfect al celor mai bune cafele Arabica si Robusta ce confera un corp si o aroma inconfundabile. Produsul nostru este prajit in cantitati mici, deci este intotdeauna proaspat.

25,00 Lei/buc.


 

 

Kaffa Sette Stelle


Amestecul de top de la Kaffa, de Arabica si Robusta cu note de ciocolata cu alune si aciditate discreta. Produsul nostru este prajit in cantitati mici, deci este intotdeauna proaspat.

32,00 Lei/buc.


 

 

 

Notă: Răspundem la solicitările dumneavoastră, în limita stocului disponibil.

 

Telefon: 0724 175 172
E-mail: contact@dulciuribucuria.ro

 

Site administrat de

UNIVERSUL BOMBOANELOR BP S.R.L. 

 

Vă așteptăm în magazinele noastre